Tarieven en vergoeding mindfulness

Tarieven

De tarieven van een mindfulnesstraining variëren en kun je vinden in de informatie over de specifieke training (via agenda).

Voor trainingen op maat stel ik een offerte op.

De kosten van een individuele training en coaching kun je bij mij op vragen.

 

Vergoeding

Doordat er steeds meer wetenschappelijke onderbouwing is voor de positieve effecten van mindfulness training op de gezondheid, vergoeden veel zorgverzekeraars (een deel) van de training.

Wendy Kersemaekers is VMBN lid categorie 1, en voldoet daarmee aan alle voorwaarden en normen om voor vergoeding in aanmerking te komen.


Mindfulness via aanvullende verzekering

Bij een zorgverzekering met aanvullende verzekering kan bij sommige zorgverzekeraars aanspraak worden gemaakt op vergoeding van (een deel van) de kosten van een mindfulnesstraining. Aan vergoeding kunnen, afhankelijk van de polisvoorwaarden die de zorgverzekeraar hanteert, eisen worden gesteld. De vergoede bedragen liggen in 2019 tussen de 100 en 350 euro, afhankelijk van de verzekeraar en het gekozen aanvullende pakket (website van de VMBN, zie hieronder).

 

Tips en voorwaarden voor vergoeding

Op ZorgWijzer.nl staat een overzicht van de voorwaarden en vergoede bedragen per verzekeraar. Sommige verzekeraars vergoeden (een deel van) de training voor mantelzorgers.

Op de website van de VMBN vind je tips over andere mogelijkheden voor vergoeding door bijvoorbeeld de werkgever, arbodiensten, het UWV, of via gemeenten.

 

 


‘Heel blij dat ik heb meegedaan, het geeft mij iets waar ik lang naar heb gezocht’

~ Mantelzorger ~

 

Mindfulness Trainer, Coach en Onderzoeker Wendy Kersemaekers  |  06 2502 4353 |  info@kersenpit-mindfulness.nl