Jaargroep 'Meer mindfulness in je leven'

 

 

 

Merk je dat je na de mindfulness training weer terugvalt in oude patronen en dat het geleerde naar de achtergrond gaat? Wil je je mindfulness vaardigheden verder ontwikkelen en meer gaan toepassen in je leven?

Als je na de training regelmatig samen blijft oefenen en uitwisselen, blijf je geïnspireerd, blijft mindfulness in je leven, waarbij je met en van elkaar leert. In deze jaargroep ga je meer en meer jouw manier van beoefening ontwikkelen en de vruchten hiervan plukken. Denk hierbij aan het meer bewust zijn, anders omgaan met lastige situaties of gevoelens, het herkennen en ombuigen van automatische patronen, en het ervaren van meer regie over jezelf, je meer verbonden voelen.

 

Jaargroep

De jaargroep bestaat uit maximaal 10 personen. We komen 12 keer bij elkaar verspreid over een jaar van september t/m juni (ongeveer 1 keer per maand, in het begin wat vaker). Je schrijft je in voor een half jaar (sep t/m jan), waarna je opnieuw kunt beslissen om verder te gaan met het tweede half jaar (feb t/m jun). De bijeenkomsten duren 2 uur. We besteden zeker de helft van de tijd aan oefeningen aan de hand van verschillende thema’s met aandacht voor verdieping en toepassing in je dagelijks leven.

Naast de bijeenkomsten is het ook de bedoeling dat je thuis oefent, zodat je jouw manier van beoefenen verder ontwikkelt, en mindfulness en de bijbehorende bewustwording, emotieregulatie en milde grondhouding steeds meer in je leven komt.

 

Voor wie?

Deze jaargroep is bedoeld voor mensen die een mindfulnesstraining en/of compassietraining gevolgd hebben, die graag samen met anderen hun beoefening willen verdiepen, en zich tenminste voor een half jaar willen committeren.

 

Kosten

Kijk hier voor de kosten voor de jaargroep.

 

NAAR AGENDA

Ervaring van een deelnemer:

'Wat de jaargroep mij brengt is bewustwording, realiseren hoe dit voor mij van belang is. Een groep inspireert, stimuleert tot oefenen, uitwisseling en verdieping. De mails met tips, links en suggesties om te oefenen zijn voor mij helpend en stimulerend.'

 

 

 

 

 

Mindfulness Trainer, Coach en Onderzoeker Wendy Kersemaekers  |  06 2502 4353 |  info@kersenpit-mindfulness.nl