Individuele training mindfulness

 

Soms heeft een individuele mindfulness training de voorkeur boven een groepstraining. Ik geef ook individuele mindfulness training. Deze is gebaseerd op de MBSR training, en bestaat uit 8 bijeenkomsten van 1.5 uur.
 
Je maakt kennis met verschillende aandachts-oefeningen, zoals de lichaamsscan, meditatie oefeningen en yoga. Je leert hetzelfde als in de groepstraining, maar in de individuele training is meer ruimte voor persoonlijke inbreng en begeleiding dan in de groepstraining.
 
De data worden samen vastgesteld en zijn dus afgestemd op jouw agenda, wat handig is als je niet op een vast tijdstip kunt. 

 

NEEM CONTACT OP

Coaching

Het kan zijn dat er meer nodig dan een mindfulness training. Of soms roept een mindfulness- of compassietraining juist vragen op die om verdere verdieping vragen. Dan kun je bij mij terecht voor individuele coaching. Dit kan je helpen om het geleerde daadwerkelijk toe te passen in belangrijke thema’s in jouw leven.

Ik werk vooral op basis van mindfulness, maar zal indien nodig, ook gebruik maken van technieken uit de psychosynthese. Deze werken verhelderend en helpen om mildheid en acceptatie te ontwikkelen, of brengen juist meer stevigheid.

Ik schreef een artikel over psychosynthese en de grondlegger van daarvan, Roberto Assagioli, in het tijdschrift ‘Counseling Magazine’. Hierin vind je meer informatie over wat psychosynthese precies inhoudt.

W.M. Kersemaekers: Pioniers - Roberto Assagioli, grondlegger van de psychosynthese. Counselling Magazine November 2015.

 

NEEM CONTACT OP

LEES ARTIKEL

 

 

 

 

Mindfulness Trainer, Coach en Onderzoeker Wendy Kersemaekers  |  06 2502 4353 |  info@kersenpit-mindfulness.nl