Individuele training mindfulness

 

In organisaties is het soms wenselijk om een individuele mindfulness training te volgen in plaats van een groepstraining. Dat is ook mogelijk. Deze is gebaseerd op de MBSR training, en bestaat uit 8 bijeenkomsten van 1.5 uur. Je maakt kennis met verschillende aandachts-oefeningen, zoals de lichaamsscan, meditatie oefeningen en yoga. In grote lijnen komt de individuele training overeen met de groepstraining, maar in de individuele training is meer ruimte voor persoonlijke inbreng en begeleiding.

 

NEEM CONTACT OP

Coaching

 

Soms zijn er specifieke en persoonlijke thema’s die om verdere verdieping vragen. Dan kunt je bij mij terecht voor individuele coaching. Dit kan je helpen om te verhelderen, inzicht te krijgen, mildheid te ontwikkelen, je anders te verhouden tot wat zich aandient, en weer meer te gaan leven naar wat bij jou past. Je leert om mindfulness daadwerkelijk toe te passen in belangrijke thema’s in jouw werk en leven.

Ik werk vooral op basis van mindfulness, maar zal indien nodig, ook gebruik maken van technieken uit de psychosynthese. Deze werken verhelderend en helpen om mildheid en acceptatie te ontwikkelen, of brengen juist meer stevigheid.

In mijn artikel over de grondlegger van psychosynthese, Roberto Assagioli, in het tijdschrift ‘Counseling Magazine’ vind je meer informatie over wat psychosynthese precies inhoudt.

 

NEEM CONTACT OP

LEES ARTIKEL

 

Je kunt de golven niet stoppen, maar je kunt wel leren surfen

 

 

Mindfulness Trainer, Coach en Onderzoeker Wendy Kersemaekers  |  06 2502 4353 |  info@kersenpit-mindfulness.nl