Accreditaties

Lid van het Mindfulnessregister, categorie 1 trainer en supervisor bij VMBN

Het adequaat kunnen begeleiden van Mindfulness-based Programs (MbP's) is een vak: het vak van mindfulnesstrainer. Van trainers van MbP’s wordt gevraagd dat ze zich blijvend verdiepen en ontwikkelen in hun vak: in de breedte, in de diepte en in al zijn diversiteit. Vanzelfsprekend is daarbij dat trainers mindfulness in hun dagelijks leven integreren.

Wendy Kersemaekers is als hoogste categorie trainer gecertificeerd bij de beroepsvereniging VMBN en lid van het Mindfulnessregister. Hiermee voldoet ze aan de kwaliteitseisen die gesteld worden door verzekeraars. Daarnaast is ze door de VMBN erkend supervisor.

 

Categorie A geregistreerd compassietrainer en supervisor

Wendy Kersemaekers is als hoogste categorie (cetegorie A) compassietrainer trainer gecertificeerd en daarnaast ook supervisor voor compassietrainers. Klik op onderstaand logo voor het MBCL register.

 

CRBKO geregistreerd docent

Wendy Kersemaekers is als docent geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRBKO). In het Register Docenten staan zelfstandig werkende docenten ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Docenten.

Hiervoor heeft zij een audit doorlopen. Deze audit is (mede) gebaseerd op de gedragscode van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO, brancheorganisatie voor private aanbieders van trainingen en opleidingen) en de VOI (de vereniging voor opleidingsinstituten voor Informatica). Uitgangspunten bij de audit zijn: zorgvuldigheid, rechtszekerheid, redelijkheid, betrouwbaarheid en kenbaarheid.

Dit betekent dat trainingen van Kersenpit die gelden als beroepsonderwijs en aangeboden worden via CRBKO geregistreerde instellingen vrijgesteld zijn van BTW.

 

Mindfulness Trainer, Coach en Onderzoeker Wendy Kersemaekers  |  06 2502 4353 |  info@kersenpit-mindfulness.nl